domingo, 3 de febrero de 2008

Qué queréis que añadamos en la web?

Si ya habéis visitado la web: http://www.elautenticomagofelix.com/ y habéis visto que falte algo… que queréis que añadamos?

30 comentarios:

Jordi Benplantat dijo...

Home, falten moltes coses, pero lo basic seria un mail per poderte demanar prediccions o cartes astrals.
Una cosa que també estaria be seria possar TOTS els fitxers en MP3 del Versió RAC1.
Salut i no ploris tant, home.!
http://benplantat.blogspot.com/2008/02/previsi-electoral.html

eva dijo...

M'uneixo a la petició de l'anterior comentari. Soc molt seguidora del Mag Fèlix, i m'agradaria fer-li pregunes personals, ja sigui a través de e-mail o de la web. També revindico més minuts al seu espai al programa d'en Clapés. Endavant.

Unknown dijo...

Bona tarda, penso igual que el Jordi i l'Eva, també vull felicitar-lo per les predicicons de la rifa de Nadal, va predir el nº 9 com a guanyador.

Vaig comprar el 9 i m'ha tocat el 2on premi de la rifa, 100.000€.

MOLTES GRACIES!

Ah, vaig enviar un mail al Toni Clapés per que el felicités i em sembla que no ho va fer, més al contrari li criticava que la grossa no acavés en 9.

Segueixi així

Albert

Anónimo dijo...

hola a tothom. soc el victor d'Amposta el qui li va donar el pendul de bala, li escric per dirli que l'admiro com a mag i com a persona! el segueixo escoltant tots els dillums a la seba seccio gracies per nombrarme per antena cuan utilitzar el pendul que li vaig donar gracies de veritat! una abraçada. aqui deixo el meu correu electronic per si algu vol parlar de magia.ADEU RITUALCAMRADIO@HOTMAIL.COM

Sandra dijo...

Doncs a mi m'agradaria saber el telefon del Mag Felix per poder demanar-li hora per una consulta de tarot.
Fa uns anys vaig anar-hi, i em va preedir una cosa que crec que ara s'esta cumplint. Per això m'agradaria poder-li consultar.
Si algú té el seu telefon i me'l pogués passar li estaria molt agraïda.
Gracies.

joaquim dijo...

Estaria bé poder escoltar desde la web les teves intervencions els dilluns a RAC1.

Ets un referent, Mag Félix.

Josep y Salva dijo...

Hola Mago Felix.
Hace tiempo me predijo un cambio en mi trabajo y se ha hecho realiad.
deseasría si es posible que me hiciera mi carta astral si es posible muchas gracias

Pep dijo...

Bon dia, soc seguidor del Mag Felix a traves de Rac1, a la web li falatria un mail per poder fer-li consultes i tambe un telefon de contacte. M'agradaria fer-li unes preguntes a nivell personal i no se com contactar amb el Mag.
Ets un crac Felix!!!

Unknown dijo...

Home,

A banda de poder demanar prediccions personals hauria de ser en català.

Ànims Fèlix!!!

Quimet dijo...

Felix!Ets un mestre i un tiu amb dos collons!!
Jo vaig estar a Vallgorguina l,any 81.Era un marréc i estiuejava allà.
En principi es va intentar fer al Dolmen..pero la quantitat de gent era tal que van cambiar l´ubicació de la trobada..A Can Palomer...una casa senyorial abandonada!!
El poble era un riu de gent...inolvidable!!!

elvapor dijo...

M'agradria que fes prediccions esportives del Barça o de la travessa, així em forraria, JE,JE! Endavant Mag Fèlix, Força Raikonen

núria gómez dijo...

Hola. Jo tambe penso que falta poder damanar prediccions personals. Estaria força be.

allfito dijo...

Bona nit si algu ho sap amb podria donar l'adreça del amgo felix per fer consultes moltes gràcies. allfito@hotmail.com

Unknown dijo...

M'agradaría que les prediccions amb el pendul de rac1 es colguesin setmanalment a la plana web

Salut!

ADOLFO dijo...

Seria bó, que aquelles qüestions que enviem a Versió RAC1 i no son respostas, és responguesin aquí. Avui dia 14 d'abril, li vaig formular la següenta pregunta: És vosté Físic?. Ho dic per les respostes que va donar al respecte del temps. Vosté va editar 2 llibres a Marcombo, del grup editorial Boixareu Editores, de la col·lecció: Pero si es muy fácil. . . (un sobre Metereología i l'altre, sobre Astronàutica). L'il·lustrador (ADOLFO RUIZ PIPÓ), dels dibuixos als llibres, que era el meu pare, farà el proper 6 de juliol, 2 anys que va morir.

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Unknown dijo...

De acuerdo con muchas de las anteriores opiniones se agradecería poder tener visible un método de contacto, especialmente para aquellos que deseamos una consulta personal. Hace muchos años ya un conocido me recomendó a Mago Félix puesto que cuando había ido, las predicciones (creo que mediante Tarot) le habian sido grabadas en cassette (hace años ya) para una posterior comporbación. Sigue utilizando este método?. Gracias.

Unknown dijo...

M'agradaria que els dimarts hi aparaguessin les prediccions donades al programa Versio Rac1 per aquells que no les hem pogut escoltar en el precís moment que surt en antena.

sandra dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Apreciar dijo...

esto seguramente no saldra publicado.No me creo que con la cantidad de meses que esta "funcionando" esta web solo haya estas pocas observaciones . De hecho las sugerencias que mandé no estan publicadas. Creo que detras de la pantalla de payaso del mag Felix existe mucho conocimiento y experiencia. Ojala encuentre un mantenedor de la web a su altura. Saludos

QWERTY dijo...

Estaria bé el seu telefon per poder fer consultes, o la direcció del seu despatx

Judith dijo...

Recordo que quan era petita em vaig creuar amb vosté pel carrer,(pels voltants del mercat de Sant Antoni), des de llavors no sé ben bé la raó però crec en vosté i ara que sóc en plena edat crística, m'hauria agradat poder contactar amb vosté, així que el que hi trobo a faltar és un mail de contacte.

ADOLFO dijo...

Donat que no hi han nous comentaris, heu aquí el primer d'aquest any: Per a quan la actualització de la pàgina?, i si us plau, a veure si ampliem els continguts i millorem la presentació que és una mica fosca i la fem més alegre.

Joan dijo...

Bé, estaria bé algun comentari sobre els aspectes planetaris que tindran lloc el proxim estiu del 2010, a nivell mundial ( ja que seran els planetes lents ).
Sobretot la conjunció Urà amb Júpiter, que estaran en oposició amb Saturn, i aquests quadratura amb Plutó, en forma de T amb aquest últim en forma de fletxa.
Salut!

Unknown dijo...

Crec que estaria bé que la pàgina també estigués en català.
Jo mateixa m'ofereixo per traduir-la, mag Fèlix!

ADOLFO dijo...

O els que han generat aquesta web, no entenen el català, o no serveix de res els comentaris que fem, ja que s'els passen pel folre, donat que les modificacions que hem demanat, no s'han fet realitat. I no només aquí, també al versió de RAC1.
A veure si aquest 2010, és comencen a veure més moviment, que sembla una mica morta.
Ah! i sembla que el que demanem al mag, no l'hi arriba, ja que jo mateix li vaig demanar quina era la seva titulació, i només vaig obtindre resposta al programa del versió (Metereòleg). Així que de res servirà que l'hi demanem res mijançant aquest apartat.

Alex dijo...

Benvolgut Félix,
Encara està interessat en buscar un il·lustrador per al seu llibre d'éssers elementals? Jo m'hi ofereixo sense cap càrrec.
Si està interessat, envii'm un correu

Unknown dijo...

Falta el número de telèfon per poder fer consultas personalment.

ADOLFO dijo...

Ahir, diumenge dia 23 de gener de 2011 vaig escriure uns comentaris que encara no han rebut resposta i no tinc constància que arribin al Sr. Félix Llaugé Dausà. Avui els torno a enviar:

1r- Tinc entés que existeix un nou signe del zodíac, anomenat Ofiuco, degut a que al cel es pot observar una nova constel·lació, per tant, si aixó és així: Perqué es fan les prediccions amb els 12 signes?.

2n- A prediccions, el títol posa 2010, en lloc de 2011.

3r- Torno a fer meves, les opinions exposades des de 2008, a veure si aquesta vegada canviem a millor i facilitem l'accés i els comentaris amb el mag.

Encara que sóc exceptic, suposo que aquesta vegada, Sí tindré respostes.

Lolita dijo...

Hola, felicitaciones por todo el trabajo y la labor que realiza.
A mi en particular me gustaría que se añadieran rituales de amor para encontrar pareja...y ya que estamos si se puede saber si alguien te ha hecho algún trabajo para no encontrarla.